Process Portfolio

Mingle Me Dating App

By 11. september 2020 No Comments

I dette projekt skulle vi i grupper, lave en dating app.
Jeg kom i gruppe med AG, Maja og Sara.

Vi valgte at lave en app til en målgruppe med alderen 18-25 år.
Målet med app’en, er at give unge en nem og overskuelig måde at møde nye mennesker på. Vores målgruppe kunne f.eks lige være flyttet til en ny by, og kunne godt tænke sig at møde nogen, fra samme område, som havde samme interesser som brugeren selv havde. App’en bruger de forskellige interesser, som du indtaster, til at finde andre personer, som har de samme interesser/hobbier.

Vi har lavet app’en med et meget minimalistisk design. Der er intet på siden, som ikke har nogen funktion, eller som nemt forklare brugeren, hvad de kigger på.

Vi har valgt at bruge farven blå, da app’en ikke er ment som en “dating” dating app. Formålet med vores app er at møde nye mennesker og skabe nye venskaber. Farven blå skaber en følelse af ro. Havde vi brugt et lys pink/lyserød farveskema, ville brugeren hurtigt kunne misforstå app’ens formål.

Blå åbner op for kommunikationen og udvider, og kan lide at opbygge stærke, tillidsfulde relationer.

Se App'en Her
Tobias Skovdal

Author Tobias Skovdal

More posts by Tobias Skovdal

Leave a Reply