Process Portfolio

Adobe Animate Opgave

By 20. september 2020 No Comments

I denne opgave, måtte vi frit lave en animation om noget, som vi synes var spændende.

Jeg har animeret en meget simplificeret fortælling om, hvordan musik bliver lavet. Melodi, trommer og mixing.

Jeg startede med at lave en sketch om, hvordan min animation skulle køre, så jeg havde havde en plan om, hvad der skulle med.

Jeg har animeret baggrunden til at skifte farve, hver gang hovedelementet bliver skiftet. Klaveret er animeret til at vise at der bliver trykker på de tre tangenter. Trommemaskinen er animeret på samme måde som klaveret, så det ligner at der bliver trykket på de forskellige trommer. Til sidst har jeg min mixer, der viser hvor højt musikken spiller. Den er animeret ved brug af en maske, så det ligner at de forskellige lys skifter.

Tobias Skovdal

Author Tobias Skovdal

More posts by Tobias Skovdal

Leave a Reply